Ballonvaren voor alle leeftijden

Dat je nooit te oud bent voor een mooie ballonvaart bewijst de groep van Oskam reizen. Met een groep van 14 passagiers zochten zij afgelopen maandag het luchtruim met onze rode luchtballon. De leeftijd van de passagiers? De jongste was 18 en de oudste 92 jaar! Zo zie je maar weer, je bent nooit te oud voor een mooi avontuur. 

Op oudere leeftijd brengt het ballonvaren wel wat extra voorbereiding met zich mee. Zo regelde Oskam uiteraard het vervoer met hun toeringcar. Daarnaast was er voldoende eten en drinken en zelfs trappen om het instappen te vergemakkelijken. Uiteindelijk waren die niet nodig, nog voordat de mand rechtopstond lagen de passagiers al confortabel te wachten totdat de ballon het werk zou doen. De ballonvaart startte in Amesfoort en eindigde in Nijkerk. Een mooie route waar iedereen zichtbaar van genoot. Het was prachtig weer en zelfs de start van zonsondergang hebben we vanuit de luchtballon mogen bewonderen.

Sommige passagiers maakten zich toch wat zorgen over de landing.. Waren de benen nog wel veerkrachtig genoeg? De zorgen bleken niet nodig, piloot Niels maakte een prachtige 'zachte' landing. Zoals Kees van 92 jaar zei: "we voelden niets van de landing en de mand bleef mooi rechtop staan. Het was een prachtige ervaring, volgend jaar weer!" This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.