Privacyverklaring Meeomhoog Ballonvaarten

September 2019

We vinden het belangrijk dat je onze diensten onbezorgd kunt gebruiken. Het beschermen van jouw privacy zien wij als een belangrijke taak en is onze verantwoordelijkheid. We gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en behandelen deze vertrouwelijk. In deze privacyverklaring beschrijven we wat we met je gegevens doen die we via onze website binnenkrijgen.

Deze verklaring is van toepassing op alle diensten producten van Mee Omhoog Ballonvaarten. Door het gebruiken van onze website accepteer je automatisch ons privacy beleid.    

Aankopen via onze website

Als je via onze website diensten of producten koopt gebruiken wij jouw persoonsgegevens voor het afhandelen hiervan. Hiervoor gebruiken wij:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je aan ons verstrekt
  • Gegevens over je activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Soort device

Bovenstaande gegevens zijn noodzakelijk voor het correct afhandelen en uitvoeren van jouw dienst of product. Deze gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server van een derde partij. Voor het afhandelen van je dienst of product wisselen we soms gegevens uit met bezorgdiensten en financiële instellingen.

Bewaartermijn van gegevens

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens zijn verzameld. Wij hanteren daarbij ook de wettelijke bewaarplicht van zeven jaar.

Delen van gegevens met andere partijen

We delen jouw gegevens niet met derden mits aangegeven in deze verklaring. Enkele gegevens delen wij intern, ten behoeve van het goed uitvoeren van onze diensten. Daarbij is het vertrouwelijk omgaan met jouw gegevens een verplichting.

Communicatie

Maak je gebruik van het contactformulier of verstuur je een e-mail dan bewaren wij deze informatie totdat uw vraag of verzoek naar tevredenheid is afgehandeld en uw dienst of product naar tevredenheid door ons is afgehandeld. Op deze manier kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn.

Je account

Bij het inchecken voor jouw ballonvaart moet je eerst inchecken via je persoonlijke account. Je moet daar informatie over jezelf opgeven die we gebruiken voor het goed en veilig uitvoeren van de ballonvaart. Je account heeft een gebruikersnaam en een wachtwoord. Deze informatie wordt bewaard totdat je het account opheft.

Cookies

Voor onze website maken we gebruik van functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan onze website wordt opgeslagen in je browser. Deze cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. Ook houden we met deze cookies anoniem website statistieken bij. Dit helpt ons om te begrijpen hoe onze website wordt gebruik. Hiermee verbeteren we ook je gebruikservaring.

Je kunt je afmelden voor het gebruik van cookies door het wijzigingen van de instellingen van je internetbrowser. Kijk voor meer informatie op de website van veilig internetten. 

Sollicitaties 

Als je bij Mee Omhoog Ballonvaarten solliciteert of als je reageert op een vacature van ons dan gebruiken wij de door jouw verstrekte informatie voor het afhandelen van de sollicitatieprocedure. Vervolgens bewaren wij deze verstrekte informatie in ons sollicitatiedossier. Wil je niet dat wij jouw sollicitatiegegevens bewaren? Vermeld dit dan bij je sollicitatie.

Veranderingen in deze verklaring

Deze privacyverklaring is afgestemd op onze website. Onze website is dynamisch en daarom zullen wij dit document aanpassen indien nodig.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je ook het recht om je toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens in te trekken. Voor vragen en verzoeken kun je contact met ons opnemen via onze onderstaande contactgegevens.   

Wij willen je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Mee Omhoog Ballonvaarten
Pauwstraat 17, 3816AT Amersfoort
Bezoekadres: Peter van den Breemerweg 9, 3768 MP Soest

Telefoon: 035-6030028 dagelijks van 9:00 tot 18:00.

E-mail: info@meeomhoog.nl
KvK: 65659961
BTW: NL170600440B01

This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.