Amersfoort


De omgeving van Amersfoort heeft het meest gevarieerde landschap van Nederland. Bekijk dit mooie diverse landschap van boven. Ook de oude binnenstad is prachtig vanuit de lucht. Je ziet precies hoe de oude stadsmuren de kern omsluiten. Hoe de stad destijds is uitgebreid en hoe de grachten en wateren meanderen door het landschap. Je zweeft over stad, bossen, weilanden, water en mooie dorpen.

Wij varen dagelijks boven Midden-Nederland. Onze piloten kennen de omgeving als hun eigen broekzak. Heel handig bij het navigeren en ontzettend leuk omdat zij je als gids veel kunnen vertellen over Amersfoort en omgeving.


Mogelijkheden

Ballonvaren is een unieke, avontuurlijke belevenis. Om deze onvergetelijke ervaring zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw wensen kun je ook kiezen voor een premium ballonvaart* of een privé ballonvaart.

Voor de locatie Amersfoort hebben we een haal en breng service van en naar het Station Amersfoort. Wil je hiervan gebruik maken geeft dit dan aan bij je reservering.

Weerscondities

Ballonvaren is een weersafhankelijke activiteit. Op de geplande dag laten we je via een sms en e-mail weten of de ballonvaart doorgaat. Via de e-mail kunt u online inchecken. Na het inchecken ontvang je het exacte tijdstip en de startlocatie van jouw ballonvaart. Wij bepalen de startlocatie aan de hand van de windrichting. Zo ben je altijd verzekerd van de meest gevarieerde route boven de door jouw gekozen omgeving. De startlocatie voor de omgeving Barneveld is vanuit één van de volgende plaatsen: Amersfoort, Barneveld, Doorn, Leusden, Nijkerk, Soest, Veenendaal, Voorthuizen of Woudenberg.

* Een premium ballonvaart is te reserveren vanaf één persoon. Wanneer je een premium ballonvaart bij ons reserveert vaar je gegarandeerd mee in een kleinere luchtballon. Op werkdagen varieert dit van 4 tot maximaal 8 personen en in de weekenden van 6 tot maximaal 10 personen.

Amersfoort centrum - Afbeelding

Wil je ook een prachtige ballonvaart meemaken?

Wacht niet langer en boek vandaag nog.

This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.