Doorn

Doorn ligt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. In dit schitterende landschap van bossen, heideterreinen vind je ook veel mooie landgoederen, indrukwekkende kastelen en authentieke dorpen. Ervaar en ontdek zelf. Vanaf boven heb je het mooiste zicht op de glooiing van de heuvelrug met al haar pracht. 

Wij varen dagelijks boven Midden-Nederland. Onze piloten kennen de omgeving als hun eigen broekzak. Heel handig bij het navigeren en ontzettend leuk omdat zij je als gids veel kunnen vertellen over Doorn en omgeving.   

Mogelijkheden

Ballonvaren is een unieke, avontuurlijke belevenis. Om deze onvergetelijke ervaring zo goed mogelijk te laten aansluiten op jouw wensen kun je ook kiezen voor een privé-ballonvaart boven deze regio. 

Weerscondities

Ballonvaren is een weersafhankelijke activiteit. Op de geplande dag laten we je via een sms en e-mail weten of de ballonvaart doorgaat. Via de e-mail kunt u online inchecken. Na het inchecken ontvang je het exacte tijdstip en de startlocatie van jouw ballonvaart. Wij bepalen de startlocatie aan de hand van de windrichting. Zo ben je altijd verzekerd van de meest gevarieerde route boven de door jouw gekozen omgeving. De startlocatie voor de omgeving Barneveld is vanuit één van de volgende plaatsen: Amersfoort, Barneveld, Doorn, Leusden, Nijkerk, Soest, Veenendaal, Voorthuizen of Woudenberg.

* Een premium ballonvaart is te reserveren vanaf één persoon. Wanneer je een premium ballonvaart bij ons reserveert vaar je gegarandeerd mee in een kleinere luchtballon. Op werkdagen varieert dit van 4 tot maximaal 8 personen en in de weekenden van 6 tot maximaal 10 personen.

This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.