Hoe ziet een ballonvaart eruit?

 1. Reservering

  Reserveer een ballonvaart via de zoekbalk of onze geplande ballonvaarten. Na reservering ontvang je een bevestiging met alle informatie over jouw ballonvaart.

 2. Go/No go

  Op de door jouw gereserveerde datum informeren wij je of de weercondities geschikt zijn. Als de ballonvaart onverhoopt niet kan doorgaan boek je via bijgevoegde link een nieuwe datum. Als je ballonvaart doorgaat, check je eenvoudig online in, via onze website.

 3. Ballonvaart informatie

  Als je bent ingecheckt ontvang je het exacte adres en tijdstip van het verzamelpunt. Afhankelijk van de windrichting bepalen wij de mooiste route boven de door jouw gereserveerde omgeving (lees meer over onze keuze van de startlocatie).

 4. De ballonvaart

  De piloot ontvangt je op de startlocatie en verzorgt een volledige veiligheidsbriefing. Zodra de ballon gereed is, stap je in en ga je tenminste één uur genieten van je ballonvaart. Voor velen één van de meest bijzondere momenten in hun leven.

 5. Champagne en certificaat

  Na afloop van de ballonvaart hef je samen met de piloot het glas op jouw luchtdoop en ontvang je een certificaat als aandenken. Indien gewenst kun je met ons meerijden naar de verzamellocatie.

This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.