Groepsuitje en bedrijfsevenementen

Wil je samen met collega’s, familie, vrienden of zakelijke relaties een onvergetelijke reis beleven? Ook met (grote) groepen kun je bij ons genieten van een mooie ballonvaart!

Door onze gevarieerde, grote vloot hebben wij veel mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen.

Rij 2 - Afbeelding


Tijdens de ballonvaart creëren we een groepsgevoel. Dit kan door bijvoorbeeld te beginnen met een gezamenlijk diner op locatie. En door het samenwerken bij het opbouwen van de ballon. Een leuke bezigheid die samen veel plezier oplevert! Willen jullie liever een zakelijke insteek? Begin met een vergadering of bijeenkomst. Eenmaal in de lucht brengt het mooie uitzicht en de rust zorgt voor een heerlijke ontspannen afsluiting. Het ballonvaartprogramma duurt ongeveer 3 tot 4 uur (de vlucht zelf duurt ruim een uur). Na de landing proosten we met bubbels en ontvangen jullie een luchtdoopcertificaat als tastbaar aandenken, Dit kan uiteraard ook met jullie eigen logo.

Mogelijkheden

Voor het organiseren van (grote) groepsuitjes ben je bij ons aan het juiste adres. Als teambuilding, als gave activiteit tijdens een bijeenkomst of omdat het gewoon heel leuk en mooi is. Neem contact op voor de mogelijkheden. We helpen jullie graag met het invullen van een geslaagd uitje of evenement!  

Rij 4 - Afbeelding


Opstijglocaties

Opstijgen doen jullie vanaf één van onze vele vasteopstijglocatiesin Midden-Nederland. Wil je ballonvaren buiten dit gebied vanaf onze vaste locaties of wil je vertrekken vanaf een (eigen) locatie naar keuze? Dat kan natuurlijk, we maken graag een voorstel op maat voor je.

Aanvragen

Heb je vragen of wil je een groepsballonvaart boeken? Wij horen het graag zodat wij je het leukste uitje kunnen aanbieden. Mail ons of bel: 035-6030028 en wij mailen je (binnen 24 uur) een vrijblijvend voorstel.

Rij 5 - Afbeelding
This website is not optimized for Internet Explorer.
Go to www.luchtballonvaart.com for a fully working optimized website.